Convinsi ca mai exista si alte forme de inteligenta in acest univers, omul a incercat intotdeauna sa caute si sa intre in contact cu extraterestrii. Astfel, de-a lungul timpului, mai multe expeditii au plecat sa exploreze planete indepartate, in speranta de a gasi urme ale altor civilazatii. Insa, aproape de fiecare data s-au intors fara prea mari succese.

Acum a venit momentul in care tu te vei imbarca la bordul navei noastre, impreuna cu prietenii tai, pentru a explora lumi ce nu ne sunt cunoscute inca. Dupa o calatorie lunga, in care ati trecut prin multe peripetii, veti ajunge pe o planeta indepartata, unde veti gasi urmele a ceea ce se pare ca este o forma de inteligenta extraterestra. Desi expeditia voastra este una pasnica, se pare ca ocupantii acelei planete nu sunt de aceeasi parere, asa ca vor incerca sa va captureze, pentru a va studia mai atent si a descoperi care sunt intentiile voastre reale.

Cum nava cu care ati venit s-a defectat, aveti la dispozitie o ora pentru a aduna toate dovezile care arata ca acea planeta este locuita de extraterestrii, sa va reparati nava si sa plecati, inainte de a fi capturati. Pentru asta, va trebui sa va folositi de imaginatie, creativitate, sa va puneti intreaga atentie la contributie si sa lucrati in echipa pentru a rezolva toate puzzle-urile si jocurile pe care le-am pregatit.

Pentru informatii si programari ne puteti contacta la 0755 – PUZZLE (0755.789.953).