Comoara Mayasa

Comoara Mayașă: Intră în lumea fantastică a mayașilor și descoperă pas cu pas misterele care te vor duce spre o comoară bine ascunsă. Decorul special creat pentru această cameră este unic și plin de surprize, creând o atmosferă de mister, necesară pentru a intra mai bine în joc.

Click aici pentru mai multe detalii.

Halloween Party

Halloween Party este, probabil, cea mai creativă și mai amuzantă cameră de la Puzzle Rooms și se adresează adulților, dar are și variantă pentru copii, la fel ca toate celelalte jocuri pe care le oferim. Pe scurt, povestea este următoarea: într-o zi, telefonul de pe biroul de la firmă a sunat, iar la capătul celălalt al firului s-a auzit o voce care a întrebat dacă se poate închiria o cameră pentru o petrecere de Halloween.
Click aici pentru mai multe detalii.

Sherlock Holmes

Faimosul detectiv britanic, Sherlock Holmes, prinde viață la Puzzle Rooms cu ajutorul tău. V-am pregătit o cameră care să vă bage în atmosfera specifică lui Sherlock, în care trebuie să investigați o crimă.
Click aici pentru mai multe detalii.

Serial Killer

Puzzle Rooms impreuna cu Editura ALL au pregatit o camera unica. Povestea incepe in jocul de evadare si se continua in cartea lui Guillaume Musso, Central Park. Camera este amejata conform descrierilor din carte, iar jocul se bazeaza pe povestea scrisa de faimosul nuvelist francez.

Click aici pentru mai multe detalii.