Comoara Mayasa

Comoara Mayasa: Intră în lumea fantastică a mayașilor și descoperă pas cu pas misterele care te vor duce spre o comoară bine ascunsă. Decorul special creat pentru această cameră este unic și plin de surprize, creând o atmosferă de mister. Camera are variante atât pentru adulți, cât și pentru copii. Iar cei mici au un beneficiu în plus, pentru că jocurile noastre sunt și educative, fiind singurul Room Escape de acest gen din România.

Jocuri distractive de logică

Comoara Mayasa este special gândită astfel încât să puteți petrece momente distractive, jucându-vă, în același timp. Jocurile vă vor capta atenția, la fel și decorul, iar misiunea echipei dumneavoastră va fi însoțită de adrenalină și de voie-bună. Misterul care plutește încă în jurul mayașilor poate fi deslușit de cei mici prin jocuri dedicate vârstei lor, iar de cei mari prin intuiție și logică la un nivel mai avansat. De asemenea, avem și variante pentru întreaga familie, iar fiecare membru al echipei dumneavoastră va avea câte ceva de facut, aducându-și astfel contribuția personală la rezolvarea misiunii, cea de a evada.

DSC_0064

Comoara Mayasa

Decoruri impresionante

Decorul vă ajută să intrați în lumea mistică a civilizației mayașe, elemente specifice arhitecturii lor fiind îmbinate cu jocuri pregătite special pentru a vă distra, dar și pentru a vă pune la încercare.

60 de minute pentru a evada

Aveți astfel ocazia să petreceți o oră deosebită într-o încăpere unică în România: piramide, totemuri și alte obiecte specifice culturii mayașe se îmbină armonios cu elemente ale naturii, atât de iubită și apreciată de mayași. Aici, în mod sigur, veți reuși să aflați cât de îndemânatici sunteți, cât de pricepuți, dar și cât de mult vă puteți distra în cele 60 de minute alocate, toate acestea având un singur scop: să găsiți Comoara Mayașă și, odată cu ea, cheia de evadare.

Pentru informații și programări:
0755 – 789.953