Ce inseamna un joc de evadare (room escape)?
Veti fi inchisi intr-o camera si aveti la dispozitie o ora pentru a evada. Pe parcursul acestui timp va trebui sa rezolvati niste puzzleluri, niste enigme sau niste simple joculete logice, obtinand astfel niste chei sau indicii, ce va vor ajuta sa deschideti alte jocuri. La final, rezolvand ultimul joc veti obtine cheia de evadare

Nu pot sari direct la ultimul joc?
Nu. Pentru a deschide cutia in care se afla ultimul joc va trebui sa rezolvati intreaga succesiune de puzzleluri din camera. 

Ce se intampla daca nu ma descurc?
Pe intreaga durata a jocului sunteti sub supravegherea unui gamemaster, ce va va oferi ajutor ori de cate ori este nevoie, astfel incat sa puteti evada inainte de expirarea celor 60 de minute.

As vrea sa vin cu un copil de 9 ani. Pentru ce varste este potrivit acest gen de activitate?
Toate jocurile noastre sunt special create pentru a fi adaptate in functie de varsta si experienta copiilor, astfel incat experienta sa fie una cat mai placuta. Scenariile pot fi adaptate pentru persoane de la 7 la 99 de ani.
De asemenea, jocurile pot fi aranjate si pentru intreaga familie, putand juca impreuna parinti si copii. 

Care sunt temele camerelor voastre?
Momentan operam patru camere: ANUBISINSULA PIRATILORSHERLOCK HOLMES si MAFIA. Insa, le schimbam periodic, asa ca cel mai bine consulta sectiunea “Camere” din meniul principal al site-ului.

Ce trebuie sa fac pentru a organiza un eveniment in locatia dumneavoastra?
In primul rand va trebui sa ne dati un telefon la numarul 0755-PUZZLE (0755 789 953) sau sa ne scrieti un email folosind formularul de contact, pentru a stabili impreuna toate detaliile evenimentului dumneavoastra. De-a lungul timpului am organizat peste 1000 de petreceri aniversare pentru copii si adulti, cereri in casatorie, petreceri de burlaci si burlacite si numeroase teambuildinguri pentru companii mai mici sau mai mari.