Logică + creativitate: Cu mic, cu mare, cu experiență sau fără, ROOM ESCAPE-ul este un joc pentru toată familia, iar distracția este garantată.

Escape room: o sintagmă pe care o auzim tot mai des. Este definit ca un joc real de evadare în care ne folosim inteligența și intuiția. Și totuși, de ce să alegem acest mod de a petrece o oră din viață, din puținul timp liber pe care îl avem?

 

Ieși din rutină!

 Logică + creativitate

 

În primul rând, este o noutate. Foarte mulți oameni din ziua de azi sunt pierduți într-o rutină care deși îi plictisește, nu le permite totuși să găsească o cale de „evadare”. Escape room intervine aici cu elementul „wow”. Cineva te închide într-o cameră (în care chiar intri de bunăvoie) și îți lasă niște indicii pe care trebuie să le pui cap la cap pentru a reuși să găsești cheia salvatoare. Scenariile, adrenalina, entuziasmul și situația inedită ne ajută să ieșim din rutină, să căutăm soluții creative, să facem altceva.

 

 

Logică + creativitate = succes

Logică + creativitate

 

 

 

 

 

 

Pe de altă parte, deși poate ne antrenăm trupul prin diverse activități fizice, mintea noastră tinde să stagneze. Un film, o carte sau un concert ne introduc pentru scurt timp într-o altă lume, dar numai ca simpli spectatori. În jocurile de evadare suntem noi actorii principali, secundari și cascadorii. Noi suntem cei care facem posibiliă povestea, de noi și de logica noastră depinde sfârșitul poveștii. Astfel, o problemă de matematică, o rememorare a orelor din liceu, atenția la detalii, intuiția, creativitatea și spiritul de observație ne ajută să ne antrenăm mintea și ne ajută să ne depășim limitele impuse de activitățile repetative cu care ne-am obișnuit. Reușita unei evadări îți conferă o stare de extaz, de mândrie și câștigăm încredere în noi. Logică + creativitate = succes!

 

 

Team spirit

Logică + creativitate

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult decât atât, aceste jocuri sunt create pentru o echipă, iar toate sentimentele menționate le împărtășim, ceea ce ajută la crearea unei relații și mai puternice cu ceilalți membri. Fie că vorbim de prieteni, familie sau colegi, o astfel de activitate ne permite să vedem o altă latură a noastră și a celor de lângă noi, să colaborăm, să ne îmbunătățim capacitatea de a lucra cu cineva și ne ajută să evoluăm.

 

Pot să joace și copiii? DA!

Logică + creativitate

 

 

 

 

 

 

 

Un lucru pozitiv la un astfel de joc, este că poate fi adaptat și pentru copii. Ceea ce înseamnă că părinții au un nou aliat împotriva calculatorului, jocurilor video și a altor activități care le ocupă copiiilor o mare parte din timp fără a contribui neapărat la dezvoltarea lor. În plus, cei mici au șansa de a învăța mult mai repede importanța lucrului în echipă, își pot dezvolta logica, creativitatea, dar pot să-și și demonstreze inteligența.

Fun, fun, fun

Logică + creativitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe lângă toate aceste elemente, nu trebuie să uităm distracția. Aceasta este garantată   într-un joc real de evadare deoarece iei parte la o provocare alături de prieteni. Jocurile,   puzzle-urile și camerele în sine sunt create astfel încât să avem parte de o experiență unică, plină de umor si suspans, pe care să o repetăm ori de câte ori ne dorim să ieșim puțin din banalitate.

Poți să evadezi?

Pentru informatii si programari:
www.puzzlerooms.ro
Tel.: 0755 – 789.953, 0755 – PUZZLE