Mos Nicolae aduce surprize la Puzzle Rooms!

Pe 6 decembrie, cu ocazia Sfantului Nicolae, atat copiii cat si adultii sunt asteptati sa se distreze la noi si sa se bucure nu doar de jocul de evadare, ci si de surprize – cadouri, dulciuri, reduceri!

 

Mos Nicolae vine la Puzzle Rooms!

Aniversare la Puzzle Rooms

Cei care isi serbeaza ziua de nume pe 6 decembrie beneficiaza de o reducere de 10% pentru biletul lor daca vin cu cel putin 3 prieteni!

Daca esti Nicolae sau Nicoleta, aduna-ti echipa si vino sa te bucuri de ziua ta la Puzzle Rooms!

 

Pentru copii: Mos Nicolae!

In locatia noastra impodobita cu ocazia sarbatorilor de iarna, il asteptam foarte curand pe Mos Nicolae! Asa cum stiti, el aduce dulciuri copiilor cuminti si nuieluse celor obraznici.

La Puzzle Rooms, toti copii sunt cuminti (si cu minte!), asa ca Mosul ne va fi lasat cate ceva dulce pentru fiecare pereche micuta de pantofiori!

 

Mos Nicolae aduce surprize pentru copiii, dar si pentru adulti!

 

Pentru adulti: tombola continua!

Mos Nicolae aduce si adultilor cadouri, la fel de placute ca cele pentru copii. El ofera fiecarei echipe oportunitatea unei extrageri la tombola noastra de iarna, cu premii de folos in jocurile de evadare si nu numai! Premiul cel mare e o invitatie pentru o persoana, iar biletele sunt toate castigatoare.

 

Camera lui Mos Craciun

Atmosfera de iarna si bucuria prilejuita de venirea lui Mos Nicolae pot fi celebrate intr-un cadru potrivit in camera amenajata special pentru aceasta perioada a anului: Camera de Craciun!

Plina de cadouri si surprize, cu jocuri amuzante si captivante, camera ofera copiilor experienta unui joc de evadare intr-un cadru deosebit, impodobit asa cum Mos Craciun a ales de sarbatoarea sa!