Cele patru camere cu jocuri de evadare (ROOM ESCAPE), impreuna cu spatiul comun, se potrivesc perfect pentru petreceri aniversare sau evenimente speciale.

Anubis, Insula piratilor, Sherlock Holmes si Mafia sunt cele patru camere pe care vi le propunem pentru petreceri. Toate patru au fost construite in asa fel incat cei mici sa aiba o experienta cat mai placuta, sa le puna la contributie creativitatea si imaginatia, sa fie nevoiti sa lucreze in echipa alaturi de prieteni sau colegi si sa le ofere distractia si misterul pe care si-l doresc.

Decorurile sunt cu totul deosebite, astfel incat, odata intrati in camere, cei mici se vor cufunda cu totul in poveste, uitand ca este o camera de room escape si ii vor face sa-si inchipuie ca sunt niste mici Sherlock Holmes sau exploratori, asemenea lui Indiana Jones.

Pentru o descriere mai detaliata a camerelor, precum si pentru a vedea filmuletele de prezentare, puteti intra pe linkurile de mai jos:

Egipt: Templul parasit  |  Aventurile lui Indiana Jones  |  Sherlock Holmes: Diamantul furat  | Dracula

Pentru rezervari si informatii legate de petreceri ne puteti contacta la numarul de telefon 0755-PUZZLE (0755 789 953) sau ne puteti trimite un email folosind formularul de contact.