Petreceri pentru copii, la Puzzle Rooms! Vino sa sarbatoresti intr-un mod deosebit ziua copilului tau! Puzzle Rooms este singurul joc de evadare din Romania cu variante pentru cei mici, dar si locul unde se organizeaza unele dintre cele mai frumoase petreceri pentru copii. 

 

1 Iunie Room Escape pentru copii DSC_0507

 

 

 

 

 

 

Cum se desfasoara o zi de nastere

Petrecerile de la Puzzle Rooms se desfasoara in general pe parcursul a 3.30 – 3.45 ore. Timpul efectiv de joc este de 2 ore (doua jocuri de cate 60 de minute). In tot acest timp, beneficiati de exclusivitate in locatie, aceasta fiind rezervata in totalitate pentru dumneavoastra. Pentru ca o petrecere sa se poata desfasura, in week-end, este nevoie sa aveti cel putin 15 copii invitati, respectiv 10 copii invitati pentru petrecerile din timpul saptamanii, si fiecare dintre acestia sa joace cate cel putin doua jocuri.

 

Organizarea echipelor

In mod obisnuit, copiii se impart in doua echipe si fiecare intra la primul joc, durata acestuia fiind de maximum 60 de minute, in functie de cat de repede pot evada cei mici. La intrarea copiilor in camera, cei mai multi dintre parinti aleg sa comande pizza, astfel incat la iesirea din camera sa se poate servi masa. Ulterior, echipele fac schimb de camere, astfel incat la finalul petrecerii fiecare va fi jucat aceleasi doua camere. Odata ce copiii evadeaza si din a doua camera, incepe petrecerea tortului, iar apoi cei mici raman si se distreaza in locatie pana la finalul celor 3.30-3.45 ore.

DSC_0024DSC_0068DSC_0046

 

 

 

 

 

 

 

Avem 4 camere

Numarul minim de copii la o petrecere organizata in locatia noastra e de 10, iar numarul maxim e de 40. Avem 4 camere (jocuri) in total, ceea ce inseamna ca este loc suficient pentru distractie. In plus, mai avem receptia – unde copiii se pot juca in pauzele dintre jocurile de evadare – si sala de asteptare, cu trei mese mari si 12 locuri (numarul de locuri poate fi suplimentat daca este nevoie), iar toata locatia este la dispozitia dumneavoastra! Si inca ceva: daca parintii doresc si ei sa se joace cat timp copiii sunt in camere, acest lucru este posibil! Desigur, contra cost, insa nu putine sunt ocaziile in care cei mici si cei mari concureaza unii impotriva celorlalti!


Consumatia si cerinte suplimentare

In ceea ce priveste consumatia, mentionam ca noi comercializam bauturi racoritoare de la Coca-Cola (Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Cappy, apa minerala si plata) si cafea. Nu este permis accesul cu bauturi din afara locatiei. De asemenea, in ceea ce priveste servirea, este responsabilitatea parintilor sa comande si sa serveasca pizza (sau orice altceva aleg), la fel si tortul, fiind nevoie si de farfurii de unica folosinta si tacamuri pentru servirea tortului – noi avand instrumente pentru taierea tortului.

Un alt aspect important: Este necesar ca fiecare echipa sa fie insotita in camera de un adult (dintre parinti) care sa ii poata organiza si sa le indrepte atentia si energia inspre rezolvarea jocului, cei mici fiind foarte entuziasmati de camere si de jocurile noastre de evadare. Fiecare echipa va beneficia de toata atentia si ajutorul nostru – supravegherea in timpul jocului este constanta.
Noi suntem Puzzle Rooms!

Puzzle Rooms este singurul escape room care ofera variante de joc pentru copii, adaptate la varsta si la asteptarile lor. Copiii pot alege dintre cele patru camere pe care le oferim – petrecerea de Halloween a minionilor, Comoara Mayasa unde descoperim o civilizatie pierduta, Camera Misterelor – care spune povestea unei crime ce trebuie solutionata prin descoperirea asasinului – si Sherlock Holmes, in care copiii devin ajutoarele celui mai mare detectiv din lume!

DSC_0007 DSC_0008DSC_0005

 

 

 

 

 

 

Preturi

Pretul este de 40 de lei pentru fiecare copil, pentru fiecare camera – insemnand 80 de lei pentru fiecare copil.
In functie de asteptarile dumneavoastra, noi ne putem adapta astfel incat petrecerea sa fie una reusita. Contactati-ne la 0755 – PUZZLE (0755 – 789.953) si spuneti-ne ce va doriti, iar noi vom face totul pentru ca cei mici sa se distreze!
Va asteptam la joaca!
Pentru informatii si programari: 0755 – 789.953, 0755 – PUZZLE