santaMos Craciun vine la Puzzle Rooms cu tolba plina de reduceri. In perioada 21 decembrie – 31 decembrie 2015 te joci in camera lui Mos Craciun, special amenajata la Puzzle Rooms, si poti juca una dintre celelalte 3 camere (Halloween Party, Piramida Egipteana sau Camera Misterelor) cu o reducere de 50%. Promotia se desfasoara doar in perioada mentionata mai sus, fiind necesar sa faceti ambele rezervari pentru una din zilele din aceasta perioada.

Pentru a va usura alegerea gasiti mai jos o descriere a fiecarei camere:

Poveste de Craciun – Mos Craciun ne-a rugat sa-i amenajam o camera unde sa se odihneasca cand ajunge pe meleagurile noastre. Cum in perioada asta o sa aiba multa treaba prin zona, i-am pregatit aceasta camera unde vizitatorii nostri pot dezlega niste mistere stiute doar de cativa din aproapiatii Mosului si, cine stie, poate vor da nas in nas cu barbosul daca o sa aiba drum pe la noi.

Piramida Egipteana – Aceasta este o camera dintr-o piramida egipteana, descoperita de faimosul explorator englez Jonathan Livingstone in urma cu aproximativ 60 de ani. Trebuie sa intrati in rolul de Indiana Jones si sa deslusiti misterele bine ascunse de egipteni in urma cu mii de ani.

Halloween Party – Era o zi ca oricare alta cand am primit un apel la firma, cu rugamintea de a rezerva locatia pentru o petrecere de Halloween. Bineinteles ca am am dat curs cererii, insa cand au ajuns aici si au sunat la usa, am avut o surpriza imensa. Puteti participa si voi la petrecerea aceasta bizara si sa ii intalniti pe unii dintre cei mai amuzanti si iubiti protagonisti din filme.

Camera misterelor – Cine nu si-a dorit sa fie Sherlock Holmes macar o zi?! Sa rezolve tot felul de mistere incalcite, sa afle secrete bine ascunse si sa scape din tot felul de situatii la care altii nici n-ar visa? In Camera misterelor aveti sansa aceasta si, pe langa un joc foarte incitant, cu siguranta va veti distra de minune.

 

Toate jocurile ofera o varianta pentru adulti si mai multe pentru copii, in functie de varsta lor.

Pentru informatii si programari:
www.puzzlerooms.ro
Tel.: 0755 – 789.953, 0755 – PUZZLE