Team Building: In procesul de construire a unei echipe eficiente, exercitiile de team building pot ajuta la crearea unei coeziuni puternice intre membrii participanti prin integrarea talentului, abilitatilor si creativitatii fiecaruia.

Din aceste motive, noi va propunem sa incercati Puzzle Rooms si ca exercitiu de team building. Jocurile pe care le-am pregatit nu sunt doar distractive, ci solicita si o buna colaborare intre cei care le practica. Pe parcurs, jucatorii vor avea nevoie de diferite abilitati, precum spiritul de observatie, dar si de perseverenta, de creativitate sau de experienta in luarea deciziilor. In plus, specificul activitatii noastre face ca membrii echipelor sa fie pusi in fata unor obiective neasteptate, cu care nu sunt familiarizati, adaptabilitatea si capacitatea de a stabili un mod concret de lucru fiind absolut necesare. Un alt parametru care conteaza in joc este managementul timpului, durata unui joc fiind de 60 de minute.

 

Desi activitatea cotidiana este de multe ori monotona, o vizita la Puzzle Rooms poate aduce un plus de energie si de entuziasm care vor revigora, cu siguranta, echipa dumneavoastra.

Pentru informatii: 0755 – 789.953, 0755 – PUZZLE