De Valentine’s Day, cuplurile au prioritate la Puzzle Rooms! Ziua Îndrăgostiților, așa cum i se mai spune pe la noi, este o sărbătoare extrem de îndrăgită de persoanele care și-au găsit sufletul pereche. Pe 14 februarie propunem un maraton de iubire și vă așteptăm să arătați tuturor că nu sunteți doar îndrăgostiți, ci și inteligenți!

Anul acesta ai ocazia să oferi un cadou special de Valentine’s Day, un cadou plin de aventură și amuzament. Pentru 180 lei poți achiziționa un voucher de 4 persoane, prin care tu, jumătatea ta și cei mai buni prieteni ai voștri puteți veni la joacă în camerele amenajate special încât să vă garanteze distracția și să vă stimuleze inteligența.

Voucherul este ambalat într-un mic cadou cu temă specifică pentru această sărbătoare a iubirii.

Fie că optați să vă întoarceți în timp și să mergeți pe urmele exploratorului  în Piramida Egipteană sau să rostiți vraja care îi readuce la viață pe minionii de la Halloween Party, fie că vreți să vă demonstrați calitățile de detectivi într-una dintre cele două camere pline de intrigă și suspans, Camera Misterelor sau Sherlock Holmes, Puzzle Rooms are oferta potrivită pentru tine, perechea ta și prietenii voștri.

Voucherele pot fi cumpărate de la Puzzle Rooms (Str. Grigore Cobălcescu, nr. 36) în perioada 25 Ianuarie – 13 Februarie.

nou