Vine vacanta de iarna la Puzzle Rooms! Evadeaza! Pe 18 decembrie sarbatorim ultima zi de scoala din anul acesta cu surprinze pentru toti cei care vor sa inceapa vacanta jucandu-se!

 

UPDATE: Datorita numarului mare de cereri primite, am decis sa extindem perioada promotiei si pentru ziua de joi, 17 decembrie. Asadar, pe datele de 17 si 18 decembrie ii asteptam pe elevi si studenti sa incerce camerele noastre, profitand de reducerea de 25% din preturile practicate in mod obisnuit!

 

promo studenti

Evadeaza!

Dupa un semestru prosper, un joc de evadare este indreptatit! In 60 de minute trebuie sa gasesti cheia care descuie usa camerei in care esti blocat, prin rezolvarea unei serii de jocuri logice si puzzle-uri distractive!

Vineri, pe 18 decembrie, iei o pauza de la a fi elev sau student – poti deveni, in schimb, explorator al Egiptului, salvator al Minionilor de la Halloween Party, sau detectiv in cazul mortii misterioase a domnului profesor Anton.

Pentru a fi in spiritul sarbatorilor, poti alege sa intri intr-o ‘Poveste de Craciun’ – care are loc in camera pe care noi i-am pregatit-o special Mosului pentru luna decembrie. Trebuie sa stiti ca este chiar camera Mosului, care s-a mutat la noi pana cand va trebui sa plece pentru a va imparti cadourile!

Intrand in camera, ii vei putea ajuta pe spiridusi sa rezolve nazbatiile pe care le-au facut si care ar putea pune in pericol Craciunul de anul acesta! Toate scrisorile au fost pierdute, asa ca rugam toti copiii sa le rescrie si noi i le vom inmana personal Mosului.

 

Surprize!

Vineri, 18 decembrie, ai 25% reducere la jocurile de evadare de la Puzzle Rooms daca esti elev sau student si te bucuri ca a venit vacanta!

Promotia este valabila pentru rezervarile facute incepand cu data de 10 decembrie.

Nu uita ca inceputul vacantei de iarna este o ocazie speciala pentru Mos Craciun, asa ca el va fi prezent la Puzzle Rooms pe tot parcursul zilei!

 

 Vine vacanta de iarna la Puzzle Rooms! Evadeaza!

Rezerva o camera pentru data de 18 decembrie si aventureaza-te sa descoperi misterele si sa rezolvi enigmele dintr-un joc de evadare!

Rezervarile se pot face la http://puzzlerooms.ro/make-an-appointment/ sau telefonic la 0755.789.953.