Despre noi

Cine poate participa?

Jocurile noastre au diferite scenarii ce pot fi adaptate in functie de varsta si experienta participantilor.

Team Building

Jocurile noastre de escape sunt locul perfect pentru desfasurarea activitatilor de team building. Creativitatea, lucrul in echipa si atentia la detalii sunt doar o parte din lucrurile necesare pentru a rezolva jocurile noastre.

Aniversari

Din 2015 pana acum am organizat peste 500 de petreceri aniversare. Chiar daca a fost vorba despre copii sau adulti, petrecerile organizate la noi au fost elementul despre care toata lumea a discuta cateva zile.
Play Video

Despre noi

Room Escape: Pentru ca distractia poate lua diferite forme, noi venim cu un joc deosebit, care va aduce nu doar zambete, ci si satisfactie. Este vorba despre jocul de evadare (Room Escape), ce se desfasoara pe durata a 60 de minute. In acest interval, trebuie sa cautati indiciile ascunse, sa rezolvati diverse puzzle-uri, sa gasiti chei si coduri care deschid lacatele si dulapurile secrete si sa puneti totul cap la cap pentru a ajunge la punctul final, descoperirea cheii care deschide usa camerei si permite evadarea. Este de nevoie de lucru in echipa, de intuitie, spirit de observatie, inteligența, ingeniozitate și de multa, multa imaginație.

O echipa poate fi formata din minimum 2 si maximum 5 participanti. In functie de numarul de jucatori, fiecare echipa are dreptul sa solicite un numar de indicii ajutatoare pe parcursul jocului. O echipa mai numeroasa va beneficia de mai putine indicii, in vreme ce o echipa mai mica va putea cere mai des ajutor. Indiciile pot fi cerute in orice moment al jocului.

 

Primul joc de acest tip a apărut pe Internet în 1988, atunci când John Wilson a lansat „Behind Closed Doors“, o aplicaţie de tip text ad­ven­ture, prin comenzi scri­se, în care jucătorul trebuia să eva­de­­ze dintr-o cameră folosind diverse obiec­te. Sintagma „Escape the Room“ a fost lansată în 2001, odată cu jocul „Mystery of Time and Space“ (MOTAS). Succesul a fost atât de mare încât în următorii ani s-au dez­vol­tat sute de mii de programe simi­la­re.

Primul Escape the Room „în viata reala“ a fost deschis la Budapesta, în cadrul Parapark. Reacţia publicului a fost neaşteptat de bună, determinând apariţia a zeci de alte locaţii. 

Cea mai cunoscută este cea din Silicon Valley, amenajată de un grup de studenţi, celebră pentru faptul că, de-a lungul celor opt ani de existenţă, doar 23 de oameni au reuşit să elucideze misterele camerei în cele 60 de minute.

FAQ

Daca nu gasesti raspunsul aici, contacteaza-ne!
Un Escape Room (joc de evadare) este un o experienta in viata reala, in care participantii sunt inchisi intr-o camera, si trebuie sa evadeze, folosind indiciile si rezolvand jocurile din camera respectiva, in mai putin de o ora. Nu este nevoie sa aveti anumite cunostinte prealabile sau sa aduceti ceva cu dumneavoastra. Toate informatiile necesare le veti primi la fata locului.
Desi jocul in sine presupune sa evadati dintr-o camera incuiata, la cerere putem lasa usa descuiata.
Jocurile de evadare sunt calibrate sa dureze aproximativ o ora. In functie de varsta si experienta participantilor jocurile pot fi adaptate astfel incat fiecare participant sa aiba parte de o experienta cat mai buna.
Particparea la jocurile noastre se face doar dupa ce participantii au realizat o rezervare pe site, cu minim doua ore inainte de ora jocului. Astfel, aveti garantia ca nu va participa la jocul dumneavoastra.
Nu este nevoie sa aduceti nimic, toate informatiile si lucrurile pentru rezolvarea jocurilor va vor fi oferite la fata locului.
Jocurile noastre pot fi adaptate in functie de varsta si experienta participantilor. Astfel, avem diferite scenarii pentru diferite categorii de varsta, incepand cu 7 ani.